2012-12-21

Om domedagar

Det här är ett schemalagt inlägg. Det kanske säger sig självt, klockan bör just ha fört oss över gränsen till ett nytt dygn, den 21/12 2012, dvs. världens sista dag enligt vissa tolkningar av Mayakalendern.

Så. Kanske håller jag som bäst på att fly kometen/zombierna/tsunamin, kanske är jag ute på stan och plundrar; samlar på mig förnödenheter innan jag, i ilfart, far upp till torpet? Vem vet vad jag gör om domedagsprofeterna visar sig ha rätt. Jag tror dock inte att jag sitter och bloggar, skriver gör jag nog inte heller. Så det är liksom bäst att skriva sina sista ord så här i förväg. Tänkte jag.

Men så är det ju möjligt att dessa inte är mina sista ord, Kanske ligger jag som bäst och sover? Kanske vaknar jag om några timmar, och tar mig till jobbet. Kanske köper jag några sista julklappar, gör lite saffranspraliner och skriver. Kanske visar det sig trots allt bli en helt vanligt fredag, kanske är världen inte över.

2 kommentarer:

  1. So far so good. Allt verkar som vanligt. Nyheterna rapporterar inget speciellt heller. Men det kanske kommer senare ikväll. Vad det än är.

    SvaraRadera
  2. Ja, allt verkar ännu som vanligt. Det snöar men inte på något hotfullt sätt. Men som du säger - det kanske kommer till kvällen ...

    SvaraRadera